søndag, mai 03, 2009

Klar for sjøsetting?

Ankerlanterne, akterstag og akterstagspile er nå på plass. Dvs. det som må være klart før sjøstetting er ferdig nå. En ny vinsjavlaster er også på plass. Nå ha vi to stk. som er ok, men de er ikke symmetrisk plassert. Den ene avlasteren var rett og slett umulig å løsne, men de to antikke avlasterne som ikke lenger klarte å holde fallene oppe er bort-vekk.


Bunnstoffingen ble så som så da det var dårlig med heft. Kosmix har fått fem (5) lag med VC17 Extra, men det ser ut som to lag. Dette ble rett og slett dritdyrt og mange timer arbeid som burde vært unngått. For hver gang jeg påførte et nytt lag dro rullen med seg de forrige lagene, men det ble tett til slutt selv om det burde vært bedre. Dette tullballet har forsinket oss/sjøsettingen med ca 1 uke...


Vi manglet en spesiell mutter (skal få tatt bilde av den) til løygangen, men fikk ikke tak i den noe sted. Horten Båtsenter henviste oss til Tools-butikken, og må bare nevne den fabelaktige servicen der. Ikke kjenner vi dem som jobber der og ikke har vi vært kunde der, men en av betjeningen tok seg en tur på verkstedet og lagde en mutter til oss. Ville ikke ha betalt engang, så vi har nok oppdaget ei bra sjappe å legge igjen penger i.


Noe maling og lakking innvendig gjenstår, men vi gikk tom for maling...

Ingen kommentarer: